Изработка на мебели

Защо мебели по поръчка?

 

 

   Защото те се отличават с голяма функционалност , което означава максимална практическа пригодност в условията на тяхната употреба. Мебелите по поръчка прилягат най-добре в жилището, тъй като се изработват с взети преди това размери на помещението. Под внимание се взимат и архитектурните особеностти на жилището като скосени тавани, ниши, колони и други. Друг голям плюс за мебелите по поръчка е възможността да изберете материал, модел, форма и цвят по Ваше желание.

 

 Кухня по поръчка – това Ви гарантира, че ще намерим най-
оптималното решение за пълноценното усвояване на кухненското пространство, дори и ако помещението притежава някои нестандартни особеностти. За изработката на кухненската мебел ние използваме различни материали, което ни позволява да ви предложим хиляди цветови и структурни комбинации. Акцент са различните механизми вградени в кухненските

шкафове. По този начин ние превръщаме кухнята в едно удобно, практично и приятно за окото помещение, в което прекарваме голяма част от ежедневието.Кухня по поръчка – това е една стилна и подредена кухня , където всеки кухненски предмет и уред  има своето място.

 

   Спалня по поръчка – сами избирате функционалността на пространството под спалнята, броя и големината на чекмеджетата на скрина, вътрешното разпределение на гардероба, което отговаря на вашите нужди и навици.

 

   Детска стая по поръчка – създаваме ги с много въображение и креативност за да покрият всички нужди на малките им обитатели.

 

   Дневна по поръчка – при проектиране на мебелите на дневната, ние се съобразяваме изцяло с Вашите виждания за удобство и уют. По този начин улавяме вашата индивидуалност и я пресъздаваме с мебели.

Вашият коментар

Home Изработка на мебели
credit